Schadelijk licht filter bril | Blueblock extra long

 34,95 incl. BTW

Het design van de Blueblock extra long schadelijk licht filter bril is een lust voor het oog. De bril voelt solide, licht en flexibel aan, daardoor draagt hij ook zeer prettig. Door de lange veren van de bril en de flexibiliteit, is hij om de nek te dragen. De bril  heeft een metallic afwerking en is te bestellen in drie kleuren: zwart, rood en blauw. Dit model is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De brillen zijn leverbaar zonder sterkte(alleen rood) en op sterkte van S+1.00 t/m S+3.00(alleen zwart)

Uiteraard wordt hij geleverd inclusief afgebeelde brillenhoes.

 
Artikelnummer: schadelijk-licht-filter-bril-blueblock Categorie:

Beschrijving

De schadelijk licht filter bril Blueblock extra long beschermt uw ogen optimaal tegen mogelijke schadelijke effecten van blauw licht die smartphones, tablets en computer uitstralen. Schadelijk licht kan leiden tot: vermoeide ogen, verminderde helderheid van het zicht, hoofdpijn, stress en slapeloosheid.

Op de lange duur geeft het schadelijk licht zelfs een verhoogd risico op macula-degeneratie, schade aan de cellen in het netvlies en kan permanent de gezichtsscherpte verminderen. Het is aan te raden om de overbelasting van schadelijk licht te voorkomen. De bril biedt een optimale bescherming tegen overmatige blootstelling aan schadelijk licht.

Naast de bescherming tegen schadelijk blauw licht helpt de bril ook tegen licht-schitteringen is de bril contrastverhogend.

Het design van de Blueblock extra long blauw licht filter bril is een lust voor het oog. De bril voelt solide, licht en flexibel aan, daardoor draagt hij ook zeer prettig. Door de lange veren van de bril en de flexibiliteit, is hij om de nek te dragen. De bril  is te bestellen in drie kleuren: zwart, rood en blauw. Dit model is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De brillen zijn leverbaar zonder sterkte(alleen rood) en op sterkte van S+1.00 t/m S+3.00(alleen zwart)

Blauw licht filter brillen zijn ook verkrijgbaar in een model met kortere poten

zie extra informatie over schadelijk blauw licht hier

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.