retouren

Retourbeleid

Retourprocedure:

Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, kan je het zonder opgaaf van reden binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren. Meld het artikel aan via: info@betervoorogen.nl en vermeld hierbij het factuur nummer. Wij storten dan het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug op het rekeningnummer waarmee betaald is. Voor je iets retour stuurt, raden wij je aan de voorwaarden van retourzendingen aandachtig door te lezen. Alle geretourneerde artikelen, dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 1. De zichttermijn van 14 dagen is nog niet verstreken, na het verstrijken van de zichttermijn, wordt de koopovereenkomst een feit
 2. Als je binnen het zichttermijn van 14 dagen de retour aanmeld heb je 14 dagen de tijd om het product naar ons te retouneren
 3. Het artikel is schoon, compleet en onbeschadigd
 4. Het artikel is niet gebruikt
 5. De (fabrieks)verpakking is origineel, onbeschadigd en niet door u beschreven of beplakt
 6. Meld het artikel aan via: info@betervoorogen.nl en vermeld hierbij het factuur nummer
 7. Vermeld duidelijk het adres van BetervoorOgen op de verzendzak/verzenddoos
  BetervoorOgen
  Afrikaweg 51
  9407 TP ASSEN
 8. De retourzending wordt degelijk verpakt zodat artikelen niet tijdens het transport kunnen beschadigen
 9. Productverpakkingen dienen stevig verpakt en onbeschadigd retour gestuurd te worden.
 10. Voeg de factuur bij het artikel

Ontvangstcontrole:

Controleer direct na ontvangst van je bestelling of de artikelen onbeschadigd, compleet en volgens de factuur geleverd zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan dien je dit binnen 24 uur na ontvangst via info@betervoorogen.nl of telefonisch via 0592 820288 aan ons te melden. Wanneer je de artikelen in gebruik neemt, is de levering geaccepteerd.

Retourneren:

Nadat de goederen door ons in goede orde zijn ontvangen, wordt het aankoopbedrag* binnen 14 werkdagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee is betaald.
*Zijn er verzendkosten in rekening gebracht bij het plaatsen van de bestelling en wordt de gehele bestelling retour gestuurd? De verzendkosten van de heenzending worden dan ook terugbetaald.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

De waardering van www.betervoorogen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 31 reviews.