betervoorogen

Bescherm je ogen tegen
schadelijke blauw licht!

Bekijk de producten
Around your neckAround your neck

Bescherm je ogen tegen
schadelijke blauw licht!

Bekijk het product

Home

happy_family

Verbeter uw nachtrust

Gebruikt u ’s avonds een digitaal apparaat om te internetten of om een e-book te lezen? Grote kans dat uw slaap hierdoor wordt verstoord. Het schadelijke blauwe licht zorgt er voor dat de aanmaak van het hormoon melatonine wordt verminderd. Melatonine is een hormoon dat door de pijnappelklier in de hersenen wordt gemaakt. De afgifte komt 's avonds op gang. Onder invloed van het blauwe licht wordt de melatonineafgifte weer minder.

Voorkom vermoeide ogen

Omdat we onze mobiele apparaten vaak dichter bij onze ogen houden dan een tv of een computer, krijgen wij meer last van vermoeide ogen. Door het gebruik van OcuShield heeft u hier minder last van.

Geef om uw ogen

Voorkomen is beter dan genezen. Wij denken vaak pas aan ons zicht en onze ogen indien wij problemen ervaren. Wees de problemen voor. De dagelijkse activiteiten van ons en onze kinderen beïnvloeden onze oog gezondheid. Denk nu aan later.


Alle moderne apparaten produceren schadelijk blauw licht. OcuShield is een filter voor de digitale apparaten die blauw licht produceren. Het filter beschermt onze ogen hiertegen. Er is bekend dat deze korte golflengte van licht, de kans op oogziekten verhoogt. Het blauwe licht onderdrukt ook het hormoon melatonine, waardoor onze slaap-waak cyclus verstoord wordt. OcuShield beschermt uw ogen en uw nachtrust door het blauwe licht te filteren. Het beeld zal niet veranderen doordat het onschadelijke licht er gewoon door heen komt en u duidelijke en normale afbeeldingen geeft.

Bescherming van de ogen, bescherm je ogen tegen schadelijk blauw licht met een blauw licht filter

Blauwlichtfilter voor Apple iPhone 5,5C,5S | iPhone 6 | iPhone 6 plus |iPad 1,2,3,4 | iPad mini 1,2,3 | iPad Air 1,2 | Samsung

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

De waardering van www.betervoorogen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 32 reviews.